top of page

Cjeloživotno učenje

 

 

 

Cjeloživotno obrazovanje obuhvaća organizirano učenje, a cjeloživotno učenje je širi koncept koji uključuje i nenamjerno, neorganizirano i spontano stjecanje znanja te se može provoditi cijeli život. 

 

Capitol Festival - Prva aukcijska kuća u hrvatskoj,  prepoznaje cjeloživotno učenje i obrazovanje kao važan cilj u skladu sa svojom misijom. Koncept cjeloživotnog učenja zamisao je usustavljivanja učenja u svim životnim razdobljima (od rane mladosti do starosti) i u svim oblicima u kojima se ostvaruje (formalno, neformalno i informalno).

 

Stoga je Capitol Festival odlučio pomoći organizacijama i udrugama u ostvarenju tih ciljeva. Jedna od takvih udruga je MBA Croatia - udruga polaznika i diplomanata MBA studija Croatia (skraćeni naziv: MBA Croatia) je organizacija akademski obrazovanih stručnjaka, koji pohađaju ili su završili neki od MBA studija, osnovana u lipnju 2009. godine. Misija udruge MBA Croatia je okupiti i umrežiti polaznike MBA studija u Hrvatskoj i Svijetu, unapređivati kvalitetu MBA studija u Hrvatskoj, poticati cjeloživotno obrazovanje te promovirati vrijednosti MBA.

 

Dosadašnji projekti udruge MBA Croatia na kojima je Capitol Festival sudjelovao kao sponzor nagrade:

bottom of page