top of page

Capitol Festival POKLANJA!

Dodjela glavne nagrade - original grafika Koraljke Beker "Dama sa šeširom" pobjednici prve nagradne igre "Capitol Festivala" - Prve aukcijske kuće u Hrvatskoj gđici. Petri Sršan 24.travnja 2014.g. na "10.jubilarnoj aukciji slika u hotelu Antunović Zagreb"

ZBROJ KOVANICA = 1.560,17 KN

Pobjednica prve nagradne igre "Capitol Festivala" - Prve aukcijske kuće u Hrvatskoj je gđica. Petra Sršan koja je svojim nagađanjem od 1537,65 bila najbliža iznosu kojeg je naš djelatnik uspio uštediti.

 

Petra je osvojila predivnu original grafiku Koraljke Beker "Dama sa šeširom", dok su ostalih 5 natjecatelja koji su bili najbliže sa svojim nagađanjima osvojili kupone za popust od 10% pri kupnji bilo koje grafike iz produkcije Capitol Festivala - Prve aukcijske kuće u Hrvatskoj ponuđene na webu.

 

 

 

Naš štedljivi djelatnik Nikola Jelić svaki dan je odvajao kusur od gableca i spremao ga u staklenku (6,2kg; 20x11 cm). Natjecatelji su mu pomagali odgonetnuti koliko novaca je skupio.

 

Za sudelovanje u nagradnoj igri potrebno je bilo da svoje procjene NATJECATELJI  piše u komentar na našoj face stranici

 

 

 

 

 

Pobjednik je NATECATELJ koji je najbliže ušteđenoj cifri i samim time OSVAJA original grafiku Koraljke Beker 63x27 cm „Dama sa šeširom“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iz vlastite produkcije grafika Capitol Festival-a koja je 100% hrvatski proizvod i ujedno je jedna od najvećih ponuda grafika u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi.

Capitol_Fesival_facebook_page_prva_aukcijska_kuća_u_hrvatskoj_poklanja_odgonetni_uštedu_štednja
nagrada_koraljka_beker_dama_sa_sesirom_capitol_festival_prodaja_grafika_stedljivi_djelatnik_poklanja

Uz grafiku pobjednik je osvojio i pozivnicu za event „10.jubilarna aukcija slika u hotelu Antunović Zagreb“ sa večerom za dvoje gdje će mu prije početka aukcije Mirko Fodor uručiti osvojenu grafiku. Pogađanje cifre koju je Nikola uštedio moglo se od 10.04.14. do petka 18.04.2014. do 23:59:59 h.

 

Također postoje i utješne nagrade za prvih 5 natjecatelja koji su bili najbliže sa svojim nagađanjima. Oni su ostvarili popust od 10% pri kupnji bilo koje grafike iz produkcije Capitol Festivala - Prve aukcijske kuće u Hrvatskoj ponuđene na webu.

 

Lajkajte, šerajte i tako sudjelujte u budućim nagradnim igrama Capitol Festival-a

bottom of page